Ordene

Anna Arendse Thorsen, f. 1993

Velkommen!

Jeg hedder Anna Arendse og jeg skriver poesi, autofiktion og debat. Mine udgivelser spænder bredt fra digte om ungdom, navlepiercinger og sommerfugle, til kronikker om psykiatri, feminisme og folkebiblioteker. Jeg brænder for børne- og ungdomslitteratur og for ærlig, kvalificeret formidling i øjenhøjde. 

I 2013 blev jeg diagnosticeret med skitzotypisk sindslidelse. De sidste fem år har sygdommen spillet en stor rolle i mine udgivelser. Jeg drømmer om en verden hvor psykiske lidelser bliver behandlet som sygdomme men debatteret med værdighed.

Jeg er opvokset i Roskilde, og bor nu i København sammen med min kæreste. Jeg er uddannet cand.scient.bibl. og har afholdt skriveworkshops, foredrag og oplæsninger siden 2014. 

På denne side kan du læse om mine tidligere og kommende udgivelser, presseomtale, oplæsninger og foredrag.
Du kan også følge mig på min Facebookside

Eller du kan finde mine oplysninger under kontakt og sende mig en mail. 

God fornøjelse! 

Mine ord

Her er mine tidligere udgivelser samlet ét sted. Du kan finde artikler, digte, links til hjemmesider samt bøger. Du kan også læse anmeldelser af min debutroman "FILTERLØS".

Andres ord

Læs presseomtale af oplæsninger, debatter og udgivelser. Hent pr-materiale og pressefotos

Mere end ord

Jeg er stor fortaler for en ærlig dialog omkring psykisk sygdom og har i den forbindelse stået frem i medierne, og fortalt om min egen psykiske lidelse. Her kan du læse om mit arbejde med psykisk sygdom samt min motivation bag. 

Oplæsninger og foredrag

Find info om tidligere og kommende oplæsninger her, og læs om mit samarbejde med BibTuben. Du kan også høre en række gymnasieelever fortælle om deres oplevelser med at have mig på forfatterbesøg i deres danskundervisning.